Найменші домашні вихованці

Часом багато батьків хочуть завести для своїх дітей вихованців, щоб вони вчилися їх доглядати і ставали відповідальнішими. Але іноді в квартирі настільки мало місця, що завести кота чи собаку зовсім не вдається. У такому випадку можна розглянути варіант з маленьким вихованцем.

У світі існує велика кількість маленьких свійських тварин, докладніше дивіться тут allproperty.com.ua. Але перш ніж купувати необхідно ретельно вивчати їхні звички та особливості.

Їжачки

Одними з наймиліших вважаються їжачки. Вони за своїм характером вимагають мало уваги щодо догляду, але можуть стати агресивними, якщо з ними довго не контактувати. Люблять жити поодинці.

Найменші домашні вихованці

Морські свинки

Найчастіше люди заводять морських свинок. Вони дуже доброзичливі та товариські. Живуть у середньому від 5 до 10 років. Вони легко знаходять спільну мову та з іншими свинками. Можна сміливо заводити кілька гризунів.

Хом’яки

Хом’ячки популярні через свій милий зовнішній вигляд і маленький розмір. Будь-хто може спокійно брати його на руки. Дуже часто їх беруть для дітей, адже кожна дитина мріє порозумітися з хом’ячком.

Щури

Багато хто вважає за краще заводити собі щурів. І не дарма. Вона є дійсно дуже розумним та доброзичливим домашнім вихованцем. Пацюки можуть прив’язуватися до своїх господарів, тому їм потрібна увага та спілкування. Також вони відрізняються гарною пам’яттю.

Найменші домашні вихованці

Хорьки

Найактивнішими вважаються тхори. Вони за своєю натурою дуже допитливі. Тхори живуть, напевно, довше за всіх невеликих звірів – 8-10 років. Якщо ви хочете його випустити з клітини, будьте готові, що вони одразу побіжать вивчати все довкола.

Вибираючи маленького вихованця, потрібно враховувати багато факторів. Якщо ви берете для дитини, то перш за все потрібно вибирати того, кого хоче ваша дитина. Для того щоб йому хотілося його доглядати, вихованець повинен бути бажаним.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *