Найвірніші знаки зодіаку

Стрільці дуже непостійні та невірні. Найчастіше саме цей знак зодіаку зраджує своїм другим половинкам. Його потрібно постійно підживлювати цікавими враженнями, підігрівати його інтерес, щоб партнер завжди був загадкою. Звичайно, коли стосунки стають нудними, то Стрільці прагнуть знайти когось іншого, щоб вгамувати свій емоційний голод. Це і призводить до зрад.

11 місце – Риби

Риби активно користуються якостями, які їм дані від природи. По-перше, це їхня романтичність, чутливість, природжена чарівність. Один тільки їх погляд змусить будь-кого закохатися в них. Але, на жаль, Риби завжди прагнуть знайти собі ідеального партнера, який підходитиме за всіма параметрами. Але в житті не все буває так, як хочеться, тому представники цього знаку йдуть на зраду. Їхній шлюб найчастіше розпадається через його невірність.

Найвірніші знаки зодіаку

10 місце – Лев

Леви завжди потребують уваги, особливо з боку партнера. Його слід підтримувати, постійно говорити йому компліменти. Коли представник даного знаку зодіаку відчує холодність з боку свого коханого чи коханої, він обов’язково піде шукати того, хто надаватиме йому любов, увагу, підтримку тощо.

9 місце – Терези

Терези завжди шукають як партнера такої людини, яка розділить усі їхні інтереси. Вони готові створити чудовий шлюб, де пануватимуть любов, вірність, порозуміння і таке інше. Але у Терезах є така негативна якість, як зайва прискіпливість. Представникам даного знаку зодіаку постійно чогось не вистачає, що призводить до сумнівів щодо правильності свого вибору. А це згодом штовхає до зрад.

8 місце – Рак

Раки прагнуть тихого і спокійного сімейного життя. Якщо шлюб повністю їх влаштовуватиме, то вони назавжди залишаться вірними своєму партнеру. В іншому випадку він піде на зраду, якщо стосунки з чоловіком чи дружиною перестануть виправдовувати надії і в них буде втрачено порозуміння.

7 місце – Близнюки

Близнюки готові прожити зі своєю дружиною чи чоловіком хоч усе життя. Вони можуть бути справжніми зразковими сім’янинами. Але в них трапляються такі моменти, коли їм все набридає, шлюб не приносить задоволення, а партнер уже не здається таким коханим. Тоді близнюки підуть “ліворуч”. Але як тільки вони переконаються, що коханець підходить для них за всіма параметрами, представники даного знаку зодіаку почнуть наполягати на розлученні. Щоб зберегти близнюків у сім’ї, потрібно не перетворювати стосунки на постійні моральні настанови, на нудні побутові посиденьки тощо.

6 місце – Водолій

Представники цього знаку зодіаку дуже люблять спілкуватися з багатьма людьми протилежної статі, вести розгульний спосіб життя. Але коли Водолій стане розсудливим, знайде своє справжнє щастя, він не замислюватиметься про інших. Але все ж таки вони можуть бути дуже непередбачуваними. І в один момент представники цього знака знайдуть собі коханця чи коханку заради простої цікавості.

5 місце – Козеріг

Козерога – дуже вірні партнери. Їх не цікавлять випадкові зв’язки. Вони шукають надійного супутника протягом усього життя. Але якщо козероги перестануть отримувати якусь вигоду в цих відносинах, то їм доведеться знайти іншу людину.

4 місце – Діви

Представники цього знака зодіаку перфекціоністи у всьому, у тому числі й у відносинах. Думка про зраду гидка їм, оскільки вони сповна віддають любов своєму партнеру. На зраду вони підуть лише тоді, коли новий коханець чи коханка даватиме їм більше можливостей для їхнього особистісного розвитку.

Вірність у відносинах

3 місце – Телець

Тельцям сприймає думку про зраду. Їхня натура не любить випадкових зв’язків, спонтанних пригод з новими партнерами, коли вдома чекає рідна людина. Але вони можуть зважитися на це, якщо їхній чоловік чи дружина самі підуть на зраду, щоб помститися.

2 місце – Овен

Овни вважаються дуже вірними знаками зодіаку, незважаючи на їхню зовнішню розкутість. На зраду представник цього знака піде лише в крайньому випадку. Наприклад, якщо партнер залишив у його душі гірку образу або перестав приділяти йому багато уваги.

1 місце – Скорпіон

Скорпіони займають 1 місце у рейтингу найвірніших знаків зодіаку. Незважаючи на їхню любов до сексу, їхню пристрасну натуру, вони до кінця свого життя зберігатимуть вірність своїй коханій людині. Якщо раптом їх потягне до когось іншого, то вони спочатку переоцінять свої відносини, виявлять у них позитивні та негативні якості. Якщо останніх буде більше, то Скорпіони просто прямо скажуть це в обличчя чоловікові чи дружині і подадуть на розлучення, а вже потім когось шукатимуть.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *