Смачні овочеві “котлети” з сиром по-сільськи

Немає межі польоту кулінарної фантазії, коли йдеться про кабачки. Як їх тільки не готують, і так і так і взагалі варення варять, ніг це окрема тема. Я ж пропоную Вам сьогодні просто посмажити кабачки, але по-особливому, пікантним рецептом. Впевнена, спробувавши раз, Ви станете відданими шанувальниками цієї страви. Починаємо!

Смачні овочеві "котлети" з сиром по-сільськи

Нам потрібно:

– 1 кабачок.

– Сіль 1 ч.л. непол.

– червоний. цибуля 1/2 шт.

– Яйця 2 шт.

– Окріп 1-2 склянки.

– суха зелень.

– Молот. перець.

– Паприка.

– панірувальні. сухарі 1 ст.

– сир Філадельфія 180 гр.

– Пармезан 100 гр.

Смачні овочеві "котлети" з сиром по-сільськи

Від кабачка відрізаємо крайні частини. Далі натираємо його на тертці великого калібру.

Проціджуємо, позбавляємося зайвої вологи, що в кабачку достатньо. Нам потрібен лише сухий овоч. Нарізаємо цибульку півкільцями.

Цибулю поміщаємо до кабачка. Солимо і обробляємо окропом, прибираємо гіркоту. Тепер нехай наші овочі “подумають” 10 хвилин. Як тільки час вийде, знову вичавлюємо овочі. Вони вирушають у миску.

Добре перемішуємо, вбиваємо яєчка. Далі ми перчимо нашу масу, посипаємо паприкою, сухою зеленню, панірувальними сухариками. На дрібній терочці натираємо пармезан.

Пармезан вирушає у спільну миску. Туди ми відправляємо сир Філадельфія. Виходить різношерста компанія. Цю компанію ми перемішуємо до однорідності.

Добре нагріваємо рослинне масло, і формуємо оладки. Обсмажуємо їх на вогні середнього режиму до рум’яного кольору. Далі перевернули – ще 7 хвилин на слабкому вогні. Після цього можна накривати на стіл – смакота готова!

Я впевнена на всі 100%, Вам припаде до душі ці ласощі, дуже ароматні, пікантні і смачні. Обов’язково спробуйте.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *